Osztályuktól, tanáraiktól, a Tópartitól búcsúztak idei végzőseink: elballagott a 12. évfolyam

Négy tópartis osztály zárta le tanulmányait ünnepélyes keretek között, a május 4-én megtartott városi és iskolai ballagáson.

Székesfehérvár végzősei – a hagyománynak megfelelően – először a városon vonultak végig, majd a Városháza téren megtartott búcsúztatást követően, ki-ki saját iskolája felé vette az irányt, hogy elköszönjön tanáraitól, diáktársaitól.

Miután bejárták a gazdagon feldíszített iskolát, a Tóparti ballagói osztályfőnökeikkel együtt érkeztek meg a tanárokkal, szülőkkel és diákokkal megtelt udvarra. Itt iskolánk főigazgató asszonya, Dr. Vizi László Tamásné beszédben, a 11. évfolyam nevében pedig Gengeliczki Lili Csoóri Sándor versével búcsúzott a végzősöktől. Természetesen sor került a szalagtűzésre, és a TTT alapítvány egy-egy plakettben részesítette a 12. évfolyam legkiemelkedőbb diákjait. A ballagókat Parádi Judit képviselte humoros, ám a búcsú nehézségeit annál erőteljesebben kifejező beszédével.

Ha fizikailag nem is a Tópartiban zajlott a ballagás, azt gondolom, hogy az udvaron felsorakozó diáksereg, az iskolai énekkar produkciója, a Himnusz és a Szózat közös eléneklése és a 4, 5 vagy éppen 6 év emlékeit felidéző beszédek lehetővé tették, hogy a végzősök valódi tópartis hangulatban vegyenek búcsút iskolánktól.

A 2024-es ballagás képekben:

Az iskolai ünnepségről készült képeket köszönjük Matolcsi Réka tanárnőnek. A városi ballagásról a https://fmc.hu/2024/05/04/elballagott-szekesfehervar-diaksaga oldalon találhatók további képek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .