Felfrissült erővel az IDB – 2022/23

   Újabb tanév és az IDB megkezdte ez évi tevékenységét.
Az éves események már megszokottak iskolánkban, ám a szervezők ötletei egyre kreatívabbak. Idén is megannyi szórakoztató programmal készült az iskolai bizottság, hogy életet varázsoljanak a gimis, szürke hétköznapokba. Halloween, karácsony, Mikulás, Valentin- nap, egészen a tanítás utolsó heteire elérő lista vár minket idén, a megszokott „ünnepekkel”.
   Ezen felül bizottságunk indít egy szavazást, melynek keretei között új IDB-s elnököt és alelnököt választhatunk. Az elnöki posztra két férfiú, az alelnöki posztra egy lány aspirál, s számít rátok egészen szeptember 14-ig, amikor is a választás lezajlik.
   Lehetőség nyílik tópartis pólók és pulcsik beszerzésére is. A pólók az úgynevezett „tópartis kék” alapon fehér mintával, fehér alapon fekete és kék mintával lesznek elérhetőek 2000, illetve 2200Ft-ért. Női pulóver égkék alapon fehér mintával és fehér alapon fekete mintával 6000Ft, férfi pulóver pedig rózsaszín alapon fekete mintával szintén 6000Ft-os árban játszanak. Ezek megrendelési határideje szeptember 23-ig tart.
   Fél füllel -járva a folyosókon- lehetett hallani tavaly, hogy mi fog történni az iskolarádióval és jó híreim vannak: nem kell aggódnotok, két leányzó már önként jelentkezett, hogy átvegye Zalán munkásságát. Véleményem szerint angyali hangjuk a hetekben fel fog csendülni a rádió recsegő hullámai közt… Továbbá várunk minden osztályból két (de legalább egy) embert, hogy támogassa hőn szeretett újságunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .