Madame Tussauds múzeumlátogatás

Osztálytársaimmal, osztályfőnökünkkel, Fridel Marianna tanárnővel, valamint Jezsó Nikoletta tanárnővel decemberben ellátogattunk a budapesti Madam Tussauds múzeumba.


Pestre vonattal mentünk, majd a kettes metróval folytattuk az utunkat a Deák Ferenc térig. Kis séta után a karácsonyi vásárhoz értünk, melyet körbejártunk majd megebédeltünk. A Tussauds-múzeumba belépve egyből fantasztikus látvány fogadott minket. Sok termen keresztül haladva tekinthettük meg több
tucat híres színész, énekes, sportoló, politikus viaszból készült mását. A figurák hihetetlenül élethűek voltak, lehetett velük fotózkodni, meg lehetett őket érinteni. Mindegyik terem más-más díszítéssel rendelkezett, a legtöbb feliratokkal, mintákkal színesítve. Interaktív elemeket is tartalmazott a kiállítás, például Palvin Barbara mása mellett megtanulhattunk modellként pózolni, a buli teremben irányíthattuk a fényeket, a sportolók termében pedig felmérhettük erőnket egy játékgép segítségével.


A múzeum meglátogatása után sötétben, a gyönyörű fényekkel díszített vásárban újra szétnéztünk, majd hazaindultunk.


Szerintem mindenki nagyon jól érezte magát, osztályunk számára ez a program is egy jó csapatépítési lehetőség volt.


Zelei Anna 11. A

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .