Az M1 híradóban a 10.B!

Minden osztálynak jut felejthetetlen élmény az osztálykirándulások alkalmával. Egy vicces történet, egy kellemes közös vacsora vagy akár egy jól eltöltött, bulizós éjszaka. Annyi bizonyos, hogy a 10.B nem fogja egy hamar elfelejteni az idei osztálykirándulásukon történteket – egyrészről azért, mert tényleg nagyon különleges élmény lehetett, másrészről viszont egy teljes ország láthatta őket.

A köztévé híradójának május 11-i esti adásában egy külön blokkot áldoztak a tanév végi osztálykirándulások témájának. Láthatunk általános iskolásokat Szegeden, esztergomi városi sétán kecskeméti gimnazistákat, illetve egy tópartis osztályt is: a 10.B-t kapta lencsevégre az M1, miközben a keszthelyi Festetics-kastélyt fedezték fel. A riportban megszólaltatták Nagy Emesét, aki az osztálya és a diákság nevében nyilatkozott az osztálykirándulások jelentőségéről, illetve Fekete Zoltán tanár urat, aki a kirándulások pedagógiai hasznáról is szólt.

A híradó kivágott, tópartisokat felvonultató riportja itt nézhető: https://www.youtube.com/watch?v=afULMAyYfOo

A teljes híradó ezen a linken érhető el: https://hirado.hu/video/2024/05/11/hirado-2024-majus-11-1930/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .