Világkupa

Csupán pár héttel ezelőtt, 2023. december 3-án, Ljubljanában a világ legtehetségesebb akrobatikus rock and roll táncosai mérték össze tudásukat az első, Ladies Dance Small Formation kategóriában rendezett, nemzetközi versenyen. Ezen a rangos Világkupán a hat tagú Sugar & Spice nevű csapat is részt vett, és kiváló teljesítményükkel méltán vívták ki a szakmai elismerést.

A verseny a lányok számára három izgalmas körből állt, és már az elődöntőben lathatóvá vált számunkra, hogy a Sugar & Spice egy olyan csapat, amely a legmagasabb szinten működik együtt. Az elődöntőből a negyedik helyen jutottak középdöntőbe, ahol kitartó munkájuk és elszántságuk révén egészen a második helyig küzdötték fel magukat. A döntőben sem engedtek a lendületükből, megtartva ezt a kivételes második helyet a dobogón.

A Sugar & Spice csapatában folyamatos volt az összhang, és nem csupán fizikai, de mentális szempontból is kiválóan teljesítettek. Ezzel a lányok nemcsak nemzetünk, de a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium nevét is képviselte, hiszen a csapat 3 tagja is tópartis diák (Farkas Luca 9.C, Zákány Teodóra 9.C és Butola Dorka 9.D). Az iskola számára is hatalmas megtiszteltetés, hogy diákjai ilyen szinten excellelnek a nemzetközi színtéren is.

Az elkötelezettség, az alázat, és a tehetség kombinációja tette lehetővé a Sugar & Spice csapatának, hogy életük első világkupáján a dobogó második fokára álljanak, és ezzel örökre beírják magukat a magyar táncsport történelmébe. Gratulálunk a csapatnak és az iskolának egyaránt, melyek példát mutatnak a fiataloknak, hogy kitartással és elszántsággal bármit elérhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .