Tópartis királyválasztás első nap

Szerdán, november 3-án kezdetét vette a kampányhét. Mindegyik végzős osztály teljes erőbedobással indult neki és próbált minél színesebb programokkal kedveskedni az alsóbb éveseknek.

Az első szünetben a 12.D osztály tartott egy kis frissítő tornát az iskolának. Remek hangulatot varázsoltak a köraulába és viccesebbnél viccesebb mozdulatsorokra ösztönöztek mindannyiunkat.

A következő programért az A-sok voltak felelősek. A sokak által kedvelt Squid Game című sorozat „Red Lights, Green Lights” nevű játékát idézték elénk. A kreatív versenyen végül a szerencsés győztesek a sorozattal kapcsolatos ajándékokat nyerhettek.

A harmadik szünetben a 12.B osztály következett. Szerették volna, ha megcsillogtatjuk énektudásunkat,ezért egy közös karaokézásra invitálták a diákokat és tanáraikat. Rengetegen csatlakoztak hozzájuk és együtt zengte a sokaság az ismert dalokat.

A nap utolsó elfoglaltságát a C-sek hozták el nekünk. Dalfelismerős vetélkedőjük sokaknak felejthetetlen lesz, főleg a hihetetlenül szoros és kiélezett verseny miatt. A tanulók egymás szavába vágva,rohanva kiabálták a megoldásokat,mosolyt csalva az őket nézők arcára.

Nagyon tartalmas és vidám napunk volt. Remélem, a többi is hasonlóan jól fog elsülni,hiszen a nagyja még hátra van. Legyetek ugyanilyen aktívak a többi napon is! Sok sikert kívánok minden jelöltnek!

írta: Kajdi Ilona 12.B 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .