Tópartis királyválasztás, második nap

A jelölt osztályok a mai napra is rengeteg meglepetéssel és programmal készültek nekünk. Az egész napon át tartó jó hangulatnak egyik fő eleme volt a sok közös vetélkedő és az ezek alatt szóló zenék.

Az első szünetben most a 12. A osztályé volt a főszerep. Kíváncsiak voltak, mennyi táncos lábú diákot rejtenek az iskola falai, ezért egy kis táncpárbajra invitáltak minket. Nagyon nagy bulit sikerült összehozniuk, mindenki remekül érezte magát!

A másodikak ma a D-sek voltak. Kreatív vetélkedőt választottak programjuknak, ami hatalmas sikert aratott. A csapatoknak különböző témákban kellett összemérniük tudásukat. Kultúra, suli, 12.D, Bala –ezekhez tettek fel szórakoztató kérdéseket, melyekre üvöltve válaszolt a tömeg.

A harmadik szünet rendezője a C osztály volt. Tanáraink gyerekkori képei közül kellett kiválasztanunk, vajon melyikük látható rajta. A diákok és a pedagógusok is megmosolyogták az aranyosabbnál aranyosabb fotókat.

A nap utolsó versenyéért a 12. B-sek voltak felelősek. Egy olyan Kahootot állítottak össze, melyből megismerhették a többiek egy kicsit az osztályukat. Gyerekkori fotóikat láthattuk, és ki kellett derítenünk, kihez tartozik az adott kép. Mint az összes többi szünetben, itt is hatalmas volt a hangulat, mindenki nevetett és jól szórakozott.

Az osztályok a programjaikon felül sok mással is készültek „szavazóiknak”. Egész nap fotósarok, zenés programok és nyereményjátékok várták a jelentkezőket. Az iskola minden szeglete megtelt reklámmolinókkal, választási plakáttal.

Holnap dől el minden. Egy kalappal, jelöltek!!

Kajdi Ilona 12.B

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .