OPUS a hónap játéka

Az októberi hónap mobilos játékának az OPUS:Rocket Of Whispers című játékot jelöltük. Ez a zseniális alkotás az OPUS sorozat legújabb része.

A gyönyörű grafika mellé egy nagyon jó történet kapcsolódik. A főszereplő John, akinek az életét mutatja be az első fejezet, majd hirtelen nagyot ugrunk az időben, a fiú már felnőtt és visszatér abba a rakétaüzembe, ahol a szülei is dolgoztak. Egyszer csak betoppan a gyárba Fei, aki egy boszorkány, a rakétakilövések végrehajtója.

A célunk egy rakéta alkatrészeinek összegyűjtése, és megépítése, hogy a minket követő szellemeket visszaküldhessük a saját bolygójukra.

A játékot ingyenesen letölthetjük a Google Play Áruházból, vagy IOS rendszerre az App Store-ból, de ha tetszik, és tovább szeretnénk játszani a történetet, meg is vehetjük a folytatását.

A fejlesztők felajánlanak nekünk fizetési lehetőségeket. Vehetünk segítségeket, vagy akár egy kutyát vagy macskát, aki végig követ és segít minket a játék folyamán. De az ingyenes verziót könnyen végig lehet játszani bármiféle fizetés nélkül.

Az alkalmazás hanganyaga is lenyűgöző, csodálatos zenét hallgathatunk egy csodálatos játék közben.

A játék tökéletes unaloműzésre, megéri végigjátszani, rááldozni egy kis időt.

Pásztohy Laci

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .