IDB elnökjelöltek bemutatkozása

Felajánlotta az iskolaújság az IDB elnökjelölteinek, hogy a platformainkat felhasználva eljuthassanak hozzátok, ezzel csak Felföldi Noel (10.C) élt; íme a bemutatkozása:

Kedves Tópartis Tanárok és Diákok!

Az IDB idei elnök választására szeretnék ezzel a bemutatkozással jelentkezni. Felföldi Noelnek hívnak és a 10.C osztályba járok, ezzel idén a 4. évemet kezdtem a Tópartiban. Különböző iskolai rendezvényeken találkozhattatok velem, a zongora mögött. 7. osztályos korom óta vagyok az IDB tagja.

Az iskola ideiglenes átköltözése egy olyan új helyzetet teremtett, amely szükségessé teszi közösségünk összefogását annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni ebből a szituációból. Az IDB elnökeként én is azon lennék, hogy programjaink és a diákélet megmaradjanak.

Tegyük emlékezetessé ezt a tanévet!

Frissítés, 2023.09.20.

Megérkezett Nagy Emese (10.B) alelnökjelölt, illetve Sándor Noel (10.A) elnökjelölt bemutatkozása is!

Nagy Emese (10.B):

Nagy Emese vagyok a 10.b osztály tanulója,

igaz, hogy én egyedül indulok az alelnökségért, de gondoltam pár mondatban mesélek az eddigi DÖK munkásságomról.

Idén lesz 3 éve, hogy a Székesfehérvári Diáktanács (Szdt) tagja vagyok és ezzel rengeteg városi vagy akár országos, de nemzeti programon vettem részt. Az oka, hogy miért alelnöként indulok, hogy sokkal jobban szeretek programokat szervezni és lebonyolítani mint kiállni és levezetni azokat. Az Szdt álltál volt lehetőségem résztvenni az Országos Diakparlamenten, Nemzeti Ifjúsági Tanácsokon és konferenciákon vagy akár legutóbb egy Youth4TheFuture vitafórumon is. Tavalyi évben számos városi program szervezésében és lebonyolitasaban segítettem pl.: Éjszakai Tájékozodó Verseny, 24 órás röpi valamint a Sportnap is ilyen volt. Az előző iskolámban is nagyon szerettem a DÖK-öt és biztos hogy itt is így lesz! Igaz, hogy mivel egyedül indulok szimpátia szavazás lesz, de nagyon megkoszonom ha szavaztok rám!💗

Köszönöm

Sándor Noel (10.A), akinek egyelőre bemutatkozó képei vannak:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .