Bulvárhírek

Ön dönt: műtét vagy cigi

Brit kutatók szerint a dohányosok 87%-a 21 éves kortól drasztikusan öregedni kezdenek. Ezek az adatok 1980 óta így görbülnek. A mérvadó tudósok úgy vélik, az eredmény a tüdő folyamatos szűkülése miatt alakulhat ki, hiszen a szűkülő szerv összehúzza a bőrt, majd a későbbiekben a felszíne kinyúlik, és ezért kezd ráncosodni és sárgulni. A fogaknál is hasonló folyamat zajlik le. A fogak sárgulni kezdenek a dohány tudattalan rágása miatt. Ennek köszönhetően a dohányosok 30 éves korukra 85%-ban úgy néznek ki, mint Babayaga. Ezek az emberek általában a saját gyereküket ijesztgetik a játszótéren. Tehát az orvosok ajánlják a dohányzás minden formájának kerülését. Így a különféle arcműtéteket is el lehet kerülni.

(Megelőzésként gyermekeit érdemes elzárni a dohányzás veszélyeitől!)

Lovas Ajsa – Fűrész Eszter (9. E)

 

A jövendőmondó delfin

Miután megtalálták a delfint, amit valaki korábban a Velencei-tóba dobott, olyan esemény következett be, amire senki sem számított: az állat megszólalt. (Több szemtanú szerint is Kozso talált rá.)

A delfin első augusztusi jóslása szerint Erzsébet királynő életét fogja veszteni, ami nem sokkal később be is következett. Azóta számos celebnek jövendölt. 

A tudósok tehetetlenek, a Harvard egyik professzora így nyilatkozott: „Számtalan kutatás után még mindig nem találtunk magyarázatot erre a jelenségre. Talán égi csoda?” 

További információkért látogass el a www.beszelodelfin.hu oldalra.

Budai Csenge – Rajnai Bíborka – Somogyi Vera (9. E)

 

Miért építsünk testet – egy body builder kirobbanó eredményéről

Tegnap a híres testépítő, Lancelot Lancer elment az edzőterembe, mint minden nap. Miközben súlyokat emelt, megtörtént a lehetetlen: Lancelot felrobbant. A testépítő izmaira túl nagy nyomás nehezedett, emiatt fejtől lefele felrobbant. Szerencsére a kórházban meg tudták menteni az életét, viszont Lancelot Lancer egész életére mozgássérült lesz emiatt az incidens miatt.

A Lancelottal készült interjú megtekintéséhez kattintson a következő linkre: https://eznemegyvirus.com/ 

Orosz Viola – Gubián Anna – Járvás Jázmin (9. E)

 

Házikedvenceink életveszélyben!

Hatalmas szélvihar pusztított a városban tegnap éjjel. A négyéves Buksi nevű csivavát gazdái mégis elvitték sétálni, ami nem bizonyult jó ötletnek. Az erős szél felkapta a kiskutyát gazdái szerencsétlenségére. A szél majdnem egy kilométeren keresztül szállította az égben a kutyust olyan sebességgel, hogy a gazdái csak autóval tudtak a nyomába eredni. Forrásaink szerint több szemtanú látta a repülő ebed. Egy Tiktok felhasználó elő adásban is közvetítette az esetet, ami már több millió megtekintésnél jár. Buksi végül fennakadt egy fán, ahonnan a tűzoltóknak épségben sikerült leszednie; az eb kisebb karcolásokkal megúszta a kalandot. 

Bodnár Dorka – Németh Vivien (9. E)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .