Csokit vagy csalunk! – Halloween a Tópartiban

Beteg voltál, lemaradtál, vagy csak egyszerűen nem volt időd részt venni? Egy percig se aggódj, összefoglalom mi történt dióhéjban.

Ahogy az elvárható a diákoktól, idén is eseménydúsan telt az október 28. A tanórákat leszámítva a Halloween szelleme bejárta az egész iskolát,
a szünetek megállás nélkül vártak mindenkit, aki ki akarta venni részét bennük.
Rögtön az első szünet egy rémísztő Just Dance-el indult, amit követett a második szüneti Fashion Show. Élvezet volt nézni, ahogy az iskola nagyja felöltözve ropta
a táncot, hogy utána megmutassa kreativitását egy vetélkedő keretei között. Ha elég figyelmes voltál, cukrot is dobáltak azon bátor embereknek, akik meg merték mutatni ijesztő oldalukat.
HA nem dobtak szemközt két pislogás között, a harmadik szünetben megmérettethetted tudásod, amit az ünnepről tudhattál. Elfáradtál? Peched van, ugyanis következik a negyedik szünet, ahol az
egész iskolát behangozva énekelhetted ki lelked társaiddal.
Jogosan jöhet a kérdés, hogy „csak ennyi?”. HÁT NEM! Volt még izgalom ne aggódj. Megcsillanthattad kreativitásod tökfaragó verseny keretei között, megtudhattad fényes jövődet és kedvedre fotózkodhattál a könyvár mellett.
Hogyha ténylegesen elfáradtál, az ötödik szünet „nyugalmasabb” aurája már kedvezőbb volt. Ekkor történtek ugyanis a kihirdetések minden versennyel kapcsolatban.
Barátom, részvétem, ha ezt kihagytad, azonban ne búsulj, ezen programok jövőre is visszavárnak!

Innen is nagy-nagy köszönet a szervező osztályoknak: 9B, 9D, 10A, 10C és 11E!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .