Szerenád a Tópartiban

Április 28-án, a végzősök utolsó előtti napján került sor a ballagáshoz kapcsolódó szerenádra. Régi hagyomány, hogy az iskolától búcsúzó diákok énekekkel köszönnek el tanáraiktól házuk előtt, ablakuk alatt, ők pedig étellel, itallal kínálják őket.

A szerenád a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban a hagyományoktól kissé eltérően, az iskola összes tanulója előtt zajlott az idei tanévben is. A különleges eseményt mindenki kíváncsian várta, és élvezettel figyelte. Mivel a diákok közül sokan nem részesültek még hasonló élményben ezelőtt, nagy érdeklődéssel követték az eseményeket. Az alsóbb évfolyamok tanulóit is meghatotta a sok fülbemászó dallam és a pedagógusok reakciója. Fantasztikus élmény volt az összes végzős diákot együtt látni, összekapaszkodva énekelni és nevetni. A szerenád végén Dr. Vizi László Tamásné igazgató asszony irodájának ablakából több finomságokkal megpakolt kosarat eresztettek le a ballagó diákok számára.

A hangulat magával ragadó volt. A tópartis diákok erre a rövid időre kicsit megfeledkezhettek a rájuk váró dolgozatokról.

Lórodi Luca 11.D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .