Pályaorientációs nap – Élménybeszámoló

         December 11-én szombaton, a Tópartis diákoknak lehetőségük nyílt több információt szerezni későbbi lehetőségeikről, továbbtanulási céljukról. Az ország több pontjáról “érkeztek” -online felületekre- előadók, akik igyekeztek minél több hasznos információval ellátni minket. Azt gondolom, a pályaorientáció mindenkinek fontos szerepet tölt be az életében, így ez hatalmas segítség volt számunkra. Az előadások során bővíthettük ismereteinket az éppen kiválasztott egyetemről; milyen szakokra jelentkezhetünk, milyen ösztöndíj lehetőségek vannak, és milyen diákélet vár majd ránk. Bármilyen kérdés felmerült bennünk, arra azonnal választ kaptunk.

                   Az egyetemek mellett, egy nagyon érdekes előadást is meghallgathattunk, egy középiskolai tehetséggondozó programról, ami nem más mint az MCC (Mathias Corvinus Collegium). Sokaknak felkeltette az érdeklődését ez a kiváló lehetőség, ahol színvonalas e-learning kurzusokat lehet elvégezni, mindeközben rengeteg új dolgot tanulni. A budapesti KP szombatok pedig kiváló lehetőség kapcsolat építésre, hozzád hasonló érdeklődésű diákokkal való találkozásra is. Ez alatt pedig az érdekes, sokszor interaktív előadás-sorozatokatból nagyon sok új tudáshoz jutunk, amit az iskolában is tudunk kamatoztatni.  

Köszönjük a szervezést!

Furtenbacher Dorina 11. A

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .