Amerikából jöttem…- Black Friday

Alig ért véget az előző nagyszerű amerikai hagyomány, máris jön a következő! Egy cseppet sem kell aggódnunk, a kreatív nyugatiak mindig kitalálnak nekünk valamit, amit ünnepelhetünk. A Halloween véget ért, most jöhet a Black Friday!

Mint ahogy az előbb említettem, a Black Friday egy amerikai hagyomány, mely eredetileg egy napos és annyi köze van Európához mint peronoszpórának a diaszpórához. Itt nálunk, Magyarországon nem egynapos, hanem egy egész hetes ez a program. Így mi még tovább élvezhetjük, hogy akárhányszor be akarunk menni egy boltba, mindig átérezhetjük: mit élnek át a heringek a konzervdobozban. A Black Friday- azaz Fekete Péntek- lényege az, hogy a boltok és egyéb üzletek remek ajánlatokat tesznek nekünk, hétköznapi embereknek. Ilyenkor mindenféle remek szerzeményekkel gazdagodhatunk, mint például egy villa, ami helyetted is felcsavarja a spagettit. Ezzel a szerzeménnyel a spagettievés sem lesz rémálom többé, és most remek kedvezménnyel meg is szerezheted.

Az emberek 60%-a ilyenkor a legjobb árak után kutat, és ezeknek az embereknek 90%-a 30-40 éves, és gyereke van. Miután átkutatnak minden újságot és minden weboldalt, elégedetten dőlnek hátra a székben, ugyanis megtalálták, hogy hol adnak 15% kedvezményt, és hol 17%-t.

A Black Friday kedvelők talán csak akkor tudnak kiábrándulni magából a Black Friday-ból, mikor januárban az ünnepek után bemennek a boltokba és látják, hogy ugyanazt a terméket ugyanazon, vagy még jobb áron megtudják venni, nyugodt körülmények között, mint pár hónappal ezelőtt.

Hessz Blanka 9.a

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .