Tóparti Diákigazgató Választás, Első nap

Ezen a napon megkezdődtek hát a párbajok a diákigazgatói tisztségre, s ezzel együtt a kampányok.

Az első szünettől a negyedikig izgalmakkal teli versenyek és vetélkedők szórakoztatták az iskola apraját és nagyját.

 

Legelőször a 12.D osztály programját láthattuk egy mozgalmas torna keretein belül invitáltak minket, hogy csatlakozzunk, így felpörgetve magunkat az unalmas dolgozatokkal teli napon.

 

Egy órával később a 12.A osztály folytatta a kampányt., egy „Green light Red light” játékra invitáltak minket, melynek lényege annyi volt, hogy ha meghallottad a „green light” hangot, akkor mozoghattál. Ám amint a „red light” hangja felhangzott, meg kellett állni. Hogy a játék fair legyen, több felügyelőt is beállítottak a „pályára” így könnyen ki lehetett szűrni azt ki megmozdult. A játék egy most népszerű „Squid Game” névre hallgató filmből vették, pár módosítást beleértve. Három kör helyett az idő szűke miatt csak két kör volt, melyben a résztvevők versenyszelleme csak fokozta a hangulatot.

 

Egy gyors óra után következett is a 12.B programja, ahol is egy vidám karaoke keretei között csillogtathatták meg a diákok tehetségüket. Véleményem szerint egész sokan csatlakoztak a játékhoz, s így hangulatosan telt el a harmadik szünet is.

 

Természetesen a szünetekben a 12.A osztály instagrammos keretével is lehetett fotózkodni, ha sikerült elcsípni őket.

A programok még két napig tartanak, november negyedikén és ötödikén a földszinti aulában melyek végén pénteken, természetesen mindenki leadhatja a szavazatát az általa legjobbnak ítélt diákigazgató jelöltre.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .