Egykori tópartisok Bostonban – avagy bostoni osztálytalálkozó

Amint arról már korábban is beszámoltunk, Nemes Márton- jelenleg New Yorkban élő és alkotó egykori tópartis diákunk fogja képviselni a Velencei Biennálén Magyarországot. Most hétvégén pedig Bostonban, a bostoni Magyar Tudósklub látta őt vendégül, ahol az alkotásairól, alkotói módszereiről tartott előadást. Az eseményen összefutottak az ott élő Máhr Borbála, egykori tópartis diákkal (egy bostoni egyetem oktatáskutatója), valamint Szabó Melindával (orvos, aneszteziológus), aki szintén ebben az amerikai nagyvárosban él és dolgozik, ő ugyan nem járt a Tópartiba, ellenben általános iskolai osztálytársak voltak Mártonnal. 

Mindez szombaton történt. De a hétnek még nem volt vége……. vasárnap a Massachusettsi Magyar Egyesület által szervezett hagyományőrző napon  fellépett  Enyedi Ágnes népdalénekes (angol-néprajz szakot végzett bölcsész, Zeneakadémiát végzett népdalénekes) is, aki szintén koptatta egy ideig a Tóparti padjait. 

(Egyébként Borin kívül ők mindhárman általános iskolai osztálytársak is voltak Székesfehérváron). 

A nagy találkozások hétvégéje volt mindannyiuk számára.

(A képen balról jobbra: Máhr Bori, Nemes Marci, Enyedi Ági, Szabó Meli)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .