Karácsonyi maszktervező verseny

 

Véget ért az IDB által szervezett maszktervező verseny. A versenyre több, mint 20 rajz érkezett. Ezeket a munkákat nem csak egy zsűri, hanem a diákság is értékelte. A rajzokra több, mint 1000 szavazat érkezett be.

A zsűri döntése alapján:

  1. helyezett Bakon Betti
  2. helyezett Kálmán Sára
  3. helyezett Csepi Dóra
  4. helyezett Fekets Eszter, Szanyó Barnabás

A közönség szavazás alapján:

  1. helyezett Krausz Zsófi
  2. helyezett Szanyó Barnabás
  3. helyezett Márton Enikő

Különdíjasok:

Legzöldebb maszk: Seiber Vanda

Leghasznosabb maszk: Körmendy Katalin

Legviccesebb maszk: Kazda Adrián

Legjobb vonalas grafika: Mag Lara

„Legtópartisabb” maszk: Pencs Olivér

 

 

A zsűriben iskolánk művészetis osztályainak egy-egy képviselője Gurabi Evelin, Udvarhelyi Viktória, Pleck Dominika, Szabó Csenge és Pálfi Kinga, Magda Tivadar IDB képviselő és Zolta Szabolcs Merse IDB elnök vet részt.

A zsűri értékelése a versenyről:

„Számomra hatalmas megtiszteltetés volt, hogy részt vehettem a verseny zsűrizésében, hisz első éves vagyok. Nagyon jó volt látni ennyi ötletes és kiváló munkát, nehéz is volt közülük választani.”

Gurabi Evelin (1/9)

 

„Kiváló munkák születtek tehetséges diákoktól. A legtöbb maszkot el is tudnám képzelni a valóéletben hisz nagyon kidolgozottak lettek. Szeretném megköszönni hogy részt vehettem a zsűrizésben.”

Udvarhelyi Viktória (2/10)

 

„2020-ban a szájat és orrot eltakaró maszkok jelentős szerepet töltöttek be életünkben. Vannak

divatosak, színesek, mintásak; széles a paletta mindenki számára. Iskolánk diákbizottsága

maszktervező versenyt hirdetett, és 24 kreatív alkotás érkezett be diákjainktól. A héttagú zsűri

minden résztvevő munkáját értékelte, de nehéz dolga volt, hiszen jobbnál jobb tervek érkeztek

felhívásunkra. Jó volt látni a pályázók belefektetett munkáját, ezúton is gratulálunk Nekik!”

Pleck Dominika (3/11)

 

„Nagyon örülök, hogy részt vehettem a zsűrizésben. Jobbnál jobb munkát küldtek diáktársaink, amik közül számomra nehéz volt a választani. Egy jól megszervezett versenynek lehettem részese, amiért hálás vagyok!”
Szabó Csenge (4/12)

 

„A maszktervező versenyre sok szép és kreatív alkotás érkezett. Jó volt látni, hogy a diákok örömmel vettek részt rajta. A legtöbb maszkot papírra rajzolták le de volt aki 3 dimenziós tervet készített ami külön említésre méltó. Minden tervezőnek gratulálunk!”

Pálfi Kinga (5/13)

 

„A maszktervező versenyre nagyon színvonalas alkotások érkeztek be, ha tehettük volna, mindegyiket díj formájában értékeljük. Kifejezetten örülök a sok jelentkezőnek, bár fizikai értelemben távol vagyunk egymástól, de az online közösségi programok által közel maradunk. Igaz, a valódit semmi sem pótolja!”

Magda Tivadar (10.a)

 

„Úgy gondolom, hogy ez a maszktervező verseny mutatja meg igazán azt, hogy Diáktársaink minden helyzetben aktívan részt vesznek az iskolai programokban. Nagyon örültünk annak, hogy iskolánk minden évfolyamának diákjai azon fáradoztak, hogy a lehető legjobb rajzokat készítsék el. Nagyon nehéz dolgunk volt, amikor a maszkokat kellet értékelni. Minden rajzot készítő versenyzőnek gratulálok! Szerintem a zsűri nevében mondhatom, hogy nagyon szívesen hordanánk valamennyi maszkot.”

Zolta Szabolcs Merse (10.A)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .